De doelgroep waar wij ons op richten ligt voornamelijk op de particuliere markt en de kleine zelfstandige. Dit betekent niet dat de website die wij ontwerpen er niet professioneel uit zal zien. Met al uw wensen wordt rekening gehouden.

Alle websites worden gebouwd met Wordpress. Heel veel websites van grote multi-nationals, zoals Apple en Microsoft zijn met Wordpress gemaakt. Of het nu gaat om hele grote of juist kleine en persoonlijke websites, Wordpress biedt hier een scala van mogelijkheden. Hieronder ziet u een kleine greep uit het totale aanbod.

Create & Inspire My-Ecomics Ski Resort
Contruction Equipment Mock's Travel Agency My Site
Musical Acquisition Collective Dynamics The Beach Store

De inhoud van de website wordt uiteraard volledig door u zelf bepaald. U levert alle gegevens over inhoud en foto's aan en de volledige layout en de samenstelling wordt in overleg vastgesteld.

Een basis ontwerp in Wordpress kost € 400,00. Hier komen dan nog bij de kosten voor de template, kosten voor de domeinnaam en hosting (eventueel bij een derde partij).

Hosting van een website, inclusief registratie van de domeinnaam, al vanaf € 75,00 per jaar. Voor onderhoud van de website kan eventueel een onderhoudscontract worden afgesloten.
Lijkt het u leuk om een eigen website te hebben, neem geheel vrijblijvend contact op. U vindt mijn gegevens op de contact pagina.